Receptbeskrivning
Ljus chokladkola, ca 65 st
Ingredienser
för
3 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g ljus marabou (eller liknande), finhackad
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g ljus marabou (eller liknande), finhackad
Beskrivning
Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull.
Koka till 120 grader.
Tillsätt smör och honung.
Koka ytterligare 2 min.
Tag kastrullen från värmen och rör i chokladen.
Häll upp på bakplåtspapper i form ca 20x30 cm och låt svalna.
Skär i bitar och förpacka t ex i smörgåsmellanlägg
Koka till 120 grader.
Tillsätt smör och honung.
Koka ytterligare 2 min.
Tag kastrullen från värmen och rör i chokladen.
Häll upp på bakplåtspapper i form ca 20x30 cm och låt svalna.
Skär i bitar och förpacka t ex i smörgåsmellanlägg
Visningar: 461
Inlagt 2012-02-05 18:28:11

