Receptbeskrivning
			
			
			
			Ljus chokladkola, ca 65 st
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							3 dl vispgrädde 
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g ljus marabou (eller liknande), finhackad
						
					3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g ljus marabou (eller liknande), finhackad
Beskrivning
					
						Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. 
Koka till 120 grader.
Tillsätt smör och honung.
Koka ytterligare 2 min.
Tag kastrullen från värmen och rör i chokladen.
Häll upp på bakplåtspapper i form ca 20x30 cm och låt svalna.
Skär i bitar och förpacka t ex i smörgåsmellanlägg
					
										Koka till 120 grader.
Tillsätt smör och honung.
Koka ytterligare 2 min.
Tag kastrullen från värmen och rör i chokladen.
Häll upp på bakplåtspapper i form ca 20x30 cm och låt svalna.
Skär i bitar och förpacka t ex i smörgåsmellanlägg
Visningar: 474
Inlagt 2012-02-05 18:28:11
				
					
			





  0 min