Receptbeskrivning
Kyckling o fetaostsås med spenatsallad
Ingredienser
för
600 g kycklingfilé
2 st tomater
2 st vitlöksklyftor
1 dl färska kryddor (basilika, timjan, oregono)
150 g fetaost
1 msk rapsolja
2 dl turkyoghurt
1 krm svrtpeppar
3 dl bulgur
1 st gurka
1 st gurka
70 g babyspenat
1 tsk rapsolja
70 g babyspenat
1 tsk rapsolja
1 krm svartpeppar
1 krm svartpeppar
2 st tomater
2 st vitlöksklyftor
1 dl färska kryddor (basilika, timjan, oregono)
150 g fetaost
1 msk rapsolja
2 dl turkyoghurt
1 krm svrtpeppar
3 dl bulgur
1 st gurka
1 st gurka
70 g babyspenat
1 tsk rapsolja
70 g babyspenat
1 tsk rapsolja
1 krm svartpeppar
1 krm svartpeppar
Beskrivning
Kyckling i tomat- och fetaostsås
800g Kycklingfilé
4st Tomater
2st Vitlöksklyftor
1pkt Fetaost
Basilika
Peppar
Timjan
Créme fraîche / turkisk yoghurt
Sätt på vatten till bulgur och föl] anvisningarna på paketet, tar ca 20 minuter. Dela kycklingfileerna i mindre bitar och fräs några
minuter på varje sida i olja och hackad vitlök.
Kärna ur tomaterna och skär i småbitar.
När kycklingen har fått lite fin färg, vänd ner créme fraîche / turkisk yoghurt (hur mycket ni själv vill ha beroende på hur såsigt ni gillar), därefter tomaterna och fetaosten, peppra, och ha ner lite färska örtkryddor.
Smaka av och servera.
800g Kycklingfilé
4st Tomater
2st Vitlöksklyftor
1pkt Fetaost
Basilika
Peppar
Timjan
Créme fraîche / turkisk yoghurt
Sätt på vatten till bulgur och föl] anvisningarna på paketet, tar ca 20 minuter. Dela kycklingfileerna i mindre bitar och fräs några
minuter på varje sida i olja och hackad vitlök.
Kärna ur tomaterna och skär i småbitar.
När kycklingen har fått lite fin färg, vänd ner créme fraîche / turkisk yoghurt (hur mycket ni själv vill ha beroende på hur såsigt ni gillar), därefter tomaterna och fetaosten, peppra, och ha ner lite färska örtkryddor.
Smaka av och servera.
Visningar: 198
Inlagt 2013-08-11 12:59:16






30 min