Receptbeskrivning

Fisk i folie

Ingredienser för
600 g torsk, sej eller kolja
2 dl soltorkade tomater
1 dl olivolja
dill och färsk dragon
salt
svartpeppar
600 g potatis, gärna med skal


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Börja med att blötlägga tomaterna i vatten 1 timme.
2. Skär fisken i fyra bitar och lägg varje bit på att ark aluminiumfolie.
3. Skär sedan tomaterna i fina strimlor. Fräs dem i olivolja och tillsätt dill och dragon.
4. Salta och peppra fisken. Fördela tomatröran och oljan över de fyra fiskbitarna.
5. Förslut fisken noga i foliepaket.
6. Skrubba potatisen väl och lägg den i en vid kastrull med vatten som nästan täcker potatisen. Salta. Placera foliepaketen ovanpå och koka alltsammans i cirka 20 minuter.

Visningar: 653
Inlagt 2013-08-12 16:02:47