Receptbeskrivning
Mozarellabiffar
Ingredienser
för
600 g nötfärs
1 frp mozarella (125g)
0.5 kruka basilika
6 st soltorkade tomater
1 dl grädde
1 st ägg
smör att steka i
svartpeppar efter behag
stekskyn
2 dl grädde
100 g philadelphiaost
0.5 st köttbuljongtärning
1 frp mozarella (125g)
0.5 kruka basilika
6 st soltorkade tomater
1 dl grädde
1 st ägg
smör att steka i
svartpeppar efter behag
stekskyn
2 dl grädde
100 g philadelphiaost
0.5 st köttbuljongtärning
Beskrivning
Mozzarellabiffar
600g nötfärs
1frp mozzarella
0,5 kruka basilika
6st soltorkade tomater
1dl grädde
1st ägg
SÃ¥s:
2dl grädde
100g philadelphiaost
0,5st köttbuljong tärning
Blanda färs, ägg, grädde, strimlad basilika, hackade soltorkade tomater och mozzarella skuren i små kuber. Salta & peppra. Forma 6 st biffar.
Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, i rikligt med smör. Lyft upp biffarna och rör ner grädde, philadelphia och buljongtärning i steksyn. Låt koka upp och lägg i biffarna och låt dem puttra med tills de är genomstekta. (Blir såsen för tjock så späd på med lite vatten)
600g nötfärs
1frp mozzarella
0,5 kruka basilika
6st soltorkade tomater
1dl grädde
1st ägg
SÃ¥s:
2dl grädde
100g philadelphiaost
0,5st köttbuljong tärning
Blanda färs, ägg, grädde, strimlad basilika, hackade soltorkade tomater och mozzarella skuren i små kuber. Salta & peppra. Forma 6 st biffar.
Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, i rikligt med smör. Lyft upp biffarna och rör ner grädde, philadelphia och buljongtärning i steksyn. Låt koka upp och lägg i biffarna och låt dem puttra med tills de är genomstekta. (Blir såsen för tjock så späd på med lite vatten)
Visningar: 264
Inlagt 2013-08-13 11:07:19






30 min