Receptbeskrivning
Ceasardressing ⭐️⭐️⭐️
Ingredienser
för
Beskrivning
Ceasardressing
2st äggulor
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk peressad citronsaft
1st vitlöksklyfta
2st sardeller
3 dl rapsolja (funkar även med olivolja)
½ dl finriven parmesanost
salt & peppar
vatten
Mixa äggulor, sardeller, vitlök, senap, vitvinsvinäger och citron slätt.
Tillsätt oljan i en fin stråle samtidigt som du fortsätter mixa.
Tillsätt finriven parmesan och vispa för hand eller med elvisp till en tjockare vit kräm, likt majonäs.
Späd dressingen med vatten och du vill ha den tunnare.
Smaka av med salt och peppar.
Gör en sallad av romansallad, coctailtomater, bitar av grillad kyckling och riven permesanost.
Knaperstek bacon och lägg på salladen, samt ringla över ceasardressingen och garnera med brödkrutonger.
2st äggulor
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk peressad citronsaft
1st vitlöksklyfta
2st sardeller
3 dl rapsolja (funkar även med olivolja)
½ dl finriven parmesanost
salt & peppar
vatten
Mixa äggulor, sardeller, vitlök, senap, vitvinsvinäger och citron slätt.
Tillsätt oljan i en fin stråle samtidigt som du fortsätter mixa.
Tillsätt finriven parmesan och vispa för hand eller med elvisp till en tjockare vit kräm, likt majonäs.
Späd dressingen med vatten och du vill ha den tunnare.
Smaka av med salt och peppar.
Gör en sallad av romansallad, coctailtomater, bitar av grillad kyckling och riven permesanost.
Knaperstek bacon och lägg på salladen, samt ringla över ceasardressingen och garnera med brödkrutonger.
Visningar: 127
Inlagt 2013-08-13 11:43:17






30 min