Receptbeskrivning
Gi-mexikanskköttfärspanna
Ingredienser
för
Beskrivning
500 g nötfärs
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
3 msk. rapsolja
0.5 st röd spansk peppar
1 st röd paprika
1 burk krossade tomater (400g)
2 msk tomatpuré
1 burk majskorn
1 burk bönor
1 tsk paprikapulver
Salt
Malen vitpeppar
Till servering:
grönsallad
50 g fetaost
Skala och hacka lök och vitlök. Dela den spanska pepparn på längden, skrapa ut fröna och hacka fruktköttet fint. Hacka paprikan fint.
Bryn köttfärs, lök, vitlök, paprika och chili i olja. Rör om hela tiden så att köttfärsen smular sig. Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, majs och paprikapulver.
Låt småputtra under lock tills den tjocknat, ca 15 minuter. Rör ner bönorna. Krydda med salt och peppar. Servera med en fräsch sallad och smula över fetaost.
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
3 msk. rapsolja
0.5 st röd spansk peppar
1 st röd paprika
1 burk krossade tomater (400g)
2 msk tomatpuré
1 burk majskorn
1 burk bönor
1 tsk paprikapulver
Salt
Malen vitpeppar
Till servering:
grönsallad
50 g fetaost
Skala och hacka lök och vitlök. Dela den spanska pepparn på längden, skrapa ut fröna och hacka fruktköttet fint. Hacka paprikan fint.
Bryn köttfärs, lök, vitlök, paprika och chili i olja. Rör om hela tiden så att köttfärsen smular sig. Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, majs och paprikapulver.
Låt småputtra under lock tills den tjocknat, ca 15 minuter. Rör ner bönorna. Krydda med salt och peppar. Servera med en fräsch sallad och smula över fetaost.
Visningar: 196
Inlagt 2013-08-13 12:02:01






30 min