Receptbeskrivning
Tonfisk- feta- o spenatgratäng
Ingredienser
för
Beskrivning
1st. påse bladspenat
1-2st. burkar tonfisk
4st. ägg
250g. keso
1 st. paket fetaost
5st. finkackade soltorkade tomater
1-2st. vitlöksklyftor
1st. rödlök
2msk olivolja peppar Stek bladspenaten ihop med pressad vitlök och olivolja så att den mesta vätskan försvinner. Bred sedan ut spenaten i en smord ugnssäker form.
Fördela tonfisken över spenatbädden.
Hacka rödlöken och soltorkade tomater.
Blanda ovanstående med keso, smulad fetaost, ägg och krydda. Fördela röran över spenat- och tonfisken.
In i ugnen på 225° i ca 20 minuter så att den får fin färg och äggen stannar.
Ät ihop med sallad och gott bröd eller ris/potatis för mer kolisar.
1-2st. burkar tonfisk
4st. ägg
250g. keso
1 st. paket fetaost
5st. finkackade soltorkade tomater
1-2st. vitlöksklyftor
1st. rödlök
2msk olivolja peppar Stek bladspenaten ihop med pressad vitlök och olivolja så att den mesta vätskan försvinner. Bred sedan ut spenaten i en smord ugnssäker form.
Fördela tonfisken över spenatbädden.
Hacka rödlöken och soltorkade tomater.
Blanda ovanstående med keso, smulad fetaost, ägg och krydda. Fördela röran över spenat- och tonfisken.
In i ugnen på 225° i ca 20 minuter så att den får fin färg och äggen stannar.
Ät ihop med sallad och gott bröd eller ris/potatis för mer kolisar.
Visningar: 517
Inlagt 2013-08-14 11:02:14

