Receptbeskrivning
Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås
Ingredienser
för
500 g fläskfilé
240 g pasta tagliatelle
10 st champinjoner
2 msk touch of taste oxfond med rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 st vitlöksklyfta
1 msk gräslök finhackad
240 g pasta tagliatelle
10 st champinjoner
2 msk touch of taste oxfond med rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 st vitlöksklyfta
1 msk gräslök finhackad
Beskrivning
1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant.
2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.
Servera på tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad
2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.
Servera på tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad
Visningar: 433
Inlagt 2013-08-15 20:13:24