Receptbeskrivning

Pinjenötsbiffar med fetacreme

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Barnfavorit!
Beskrivning
600g. Köttfärs
0.5dl. Grädde
1st. Ägg
Salt o peppar
1st Vitlöksklyfta
1/2st. Kruka basilika
5st. Soltorkade tomater i olivolja
50g. Pinjenötter (1dl)
1st. Zucchini
1st. Gul paprika
1st. Röd paprika
1st. Rödlök
Olivolja
1tsk torkad basilika

Fetacreme
200g. Fetaost
2dl. Turkyoghurt
1/2st. Kruka basilika
4st. Soltorkade tomater i olja
Salt o peppar

Sätt ugnenpå 200c blanda färs, grädde, ägg, salt o svartpeppar i enskål. Hacka vitlök, basilika o soltorkade tomater fint o blanda ner. Tillsätt pinjenötterna och formation biffar o lägg på en plåt. Skiva zucchini, paprikorna o rödlök o lägg på en annan plåt, häll lite olivolja över o strö över salt, peppar o torkad basilika. Ställ plåtarna i ugnen ca 20 min, byt plats på dem efter halva tiden.
Smula fetaosten o blanda med yoghurt, smaka av med peppar. Servera biffarna med grönsakerna o en klick fetacreme.

Visningar: 227
Inlagt 2013-08-17 19:11:46