Receptbeskrivning
Ägg i skärselden / Bolognese med ägg
Ingredienser
för
Beskrivning
1st. Gul lök
2msk. Smör- o rapsolja
350g. Köttfärs
1tsk. Salt
1st. Burk (400g) körsbärstomater
6st. Ägg
1krm. Svartpeppar
1dl riven parmesanost
Lantbröd
Oliver
Fräs löken med smör- o rapsolja i en stekpanna. Lägg i köttfärsen o stek den några minuter. Tillsätt salt o tomaterna med spad. Låt det puttra i 5min. Rör om då o då. Gör sex gropar i köttfärsen med en sked o knäck försiktigt ett ägg i varje grop. Sänk värmen o lägg på ett lock låt puttra i 5-8min. Strö över peppar o ost. Servera med oliver o rostat lantbröd.
2msk. Smör- o rapsolja
350g. Köttfärs
1tsk. Salt
1st. Burk (400g) körsbärstomater
6st. Ägg
1krm. Svartpeppar
1dl riven parmesanost
Lantbröd
Oliver
Fräs löken med smör- o rapsolja i en stekpanna. Lägg i köttfärsen o stek den några minuter. Tillsätt salt o tomaterna med spad. Låt det puttra i 5min. Rör om då o då. Gör sex gropar i köttfärsen med en sked o knäck försiktigt ett ägg i varje grop. Sänk värmen o lägg på ett lock låt puttra i 5-8min. Strö över peppar o ost. Servera med oliver o rostat lantbröd.
Visningar: 185
Inlagt 2013-08-17 19:38:00






30 min