Receptbeskrivning
Svampsås
Ingredienser
för
Beskrivning
Ca 150 g svamp (t ex champinjoner, trattkantareller, kantareller)
2 charlottenlökar
2,5 dl matlagningsgrädde
2 msk dijonsenap
1 msk honung
smör
salt
peppar
Hacka svampen i ganska små bitar, finhacka löken, fräs i lite smör. Tillsätt grädden dijonsenapen, honungen, saltet och pepparn. Reducera (dvs låt puttra tills grädden "kokat ner" så att såsen fått den konstistens du vill ha). Smaka av och salta och peppra eventuellt mer om det behövs.
2 charlottenlökar
2,5 dl matlagningsgrädde
2 msk dijonsenap
1 msk honung
smör
salt
peppar
Hacka svampen i ganska små bitar, finhacka löken, fräs i lite smör. Tillsätt grädden dijonsenapen, honungen, saltet och pepparn. Reducera (dvs låt puttra tills grädden "kokat ner" så att såsen fått den konstistens du vill ha). Smaka av och salta och peppra eventuellt mer om det behövs.
Visningar: 215
Inlagt 2013-08-19 08:21:28






0 min