Receptbeskrivning
			
			
			
			Currykassler Pan Deng
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1 kg benfi kassler 
2 tsk curry
2 dl purjolök
2 st gul paprika
2 msk tomatpuré
2 st vitlöksklyftor
1 st grönsaksbuljong
2 dl vatten
4 dl crème fraiche
2 dl matlagningsgrädde
						
					2 tsk curry
2 dl purjolök
2 st gul paprika
2 msk tomatpuré
2 st vitlöksklyftor
1 st grönsaksbuljong
2 dl vatten
4 dl crème fraiche
2 dl matlagningsgrädde
Beskrivning
					
						Börja med att starta riskokningen för att allt ska vara klart i samtidigt. Tärna kasslern, skiva purjolöken och tärna paprikan. Bryn kasslern lätt med curryn, purjolöken och paprikan. Låt det sedan puttra i ca 5 min.
Tillsätt Tomatpuré, pressad Vitlök, Buljongtärning, Vatten och rör ihop.
Tillsätt därefter Creme Fraiche och grädden och rör ihop.
Låt det puttra ca 15 min på låg värme. Serveras med Ris och sallad. Smaklig måltid!
										Tillsätt Tomatpuré, pressad Vitlök, Buljongtärning, Vatten och rör ihop.
Tillsätt därefter Creme Fraiche och grädden och rör ihop.
Låt det puttra ca 15 min på låg värme. Serveras med Ris och sallad. Smaklig måltid!
Visningar: 541
Inlagt 2013-08-20 18:44:19
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min