Receptbeskrivning

Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad

Ingredienser för
400 fisk
200 räkor
0.5 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 matlagningsgrädde
4 msk kaviar
200 g haricots verts
3 dill
potatis


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Tina fisken och räkorna.

Sätt ugnen på 150˚C.
Skär fisken i portionsbitar.
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Krydda med salt och peppar.
Sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills fiskens innertemperatur är 56˚C.

Ansa och skiva purjolöken, fräs den i oljan.
Rör ner grädde och låt såsen koka ca 5 minuter.
Rör ner kaviaren och smaka av med salt och peppar.

Koka haricots verts enligt anvisningen på förpackningen.
Blanda dillen med haricots verts och räkor.

Servera fisken med kokt potatis, kaviarsås och haricots vertssallad.

Visningar: 564
Inlagt 2012-02-08 17:39:47