Receptbeskrivning
Chilimajo
Ingredienser
för
2 st vitlöksklyfta(or)
1 tsk dijonsenap
1 tsk vitvinsvinäger
4 krm cayennepeppar
2 st äggula(or)
3 dl rapsolja
0.5 tsk salt
1 krm vitpeppar nymald
1 tsk dijonsenap
1 tsk vitvinsvinäger
4 krm cayennepeppar
2 st äggula(or)
3 dl rapsolja
0.5 tsk salt
1 krm vitpeppar nymald
Beskrivning
1. Se till att alla ingredienser har samma temperatur. Skala och pressa vitlöksklyftorna i en skål. Rör ner senap, vinäger, cayennepeppar och äggulor.
2. Häll ner oljan i en tunn stråle medan du vispar kraftigt, så att majonnäsen inte skär sig.
3. Smaka av med salt, peppar och kanske lite mer cayenne. Täck och ställ kallt.
Recept: Alice Brax
Foto: Emma Mattsson
2. Häll ner oljan i en tunn stråle medan du vispar kraftigt, så att majonnäsen inte skär sig.
3. Smaka av med salt, peppar och kanske lite mer cayenne. Täck och ställ kallt.
Recept: Alice Brax
Foto: Emma Mattsson
Visningar: 1136
Inlagt 2013-08-22 05:48:22






15 min.jpg)