Receptbeskrivning
Korv med krämig currypotatis
Carina Nilsson via P D
Ingredienser
för
900 g potatis
1 purjolök
2 matlagningsgrädde
1 dl mjölk
1 msk majsstärkelse
1 msk curry
salt och peppar
630 g varmkorv
1 purjolök
2 matlagningsgrädde
1 dl mjölk
1 msk majsstärkelse
1 msk curry
salt och peppar
630 g varmkorv
Beskrivning
Skala och koka potatisen. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Skär den kokta potatisen i bitar om den är stor.
Blanda grädde och mjölk i en kastrull. Vispa ner majsstärkelsen och låt sjuda 3 minuter under omrörning. Rör ner curry och blanda i potatis och purjolök och låt allt bli varmt. Smaksätt med salt och peppar.
Koka korven och servera med sallad.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfri grädde och mjölk.
Mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot havre-, soja- eller risalternativ.
Visningar: 537
Inlagt 2012-02-09 07:53:05

