Receptbeskrivning

Hotfish

Ingredienser för
1 st fiskpinne
1 st korvbröd
1 st bacon skiva
2 tsk curry
2 msk remouladsås
2 st ost skiva
2 tsk rostad lök
1 krm citronpeppar
1 msk smör


  10 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Underbart gott på kvällskvisten eller när man kommer hem efter några öl :)

1. Sätt ugnen på ca 100 grader, lägg ca 2 ostskivor i varje korvbröd. Lägg brödet i ugnen.
(vanligtvis gör man några stycken och inte bara en, även om man är själv :) )

2. Lägg smör i stekpannan, när man vänt dem första gången lägger man i baconet (beror på hur välstekt man vill ha det) och låter steka med. Krydda fisken med citronpeppar. (kan uteslutas)

3. Blanda ihop remouladsåsen med curryn, efter smak.
(remouladen kan ersättas med majonnäs ifall man inte har det hemma)

4. Ta ut brödet, lägg lite curryremoulad och en baconskiva i korvbrödet. Lägg fiskpinnen över och resten av remouladen (så mycket man vill ha) avsluta med att strö rostad lök över. Mums!

Tips: korvbrödet kan man vika ut och köra i brödrosten, man får då en krispigare yta på brödet och det blir varmare. Baconet kan man köra i micron med hushållspapper.

Visningar: 464
Inlagt 2013-08-24 00:04:22