Receptbeskrivning
Pashminas indiska chapati
Non Oui via AlltomMat.se
Ingredienser
för
2.5 dl vetemjöl
2.5 dl grahamsmjöl
1 tsk salt
2.5 dl vatten
4 msk rapsolja
2.5 dl grahamsmjöl
1 tsk salt
2.5 dl vatten
4 msk rapsolja
Beskrivning
1. Blanda mjöl och salt i en bunke. Koka upp vattnet, rör ner det i mjölblandningen och arbeta ihop till en smidig deg. Låt vila 10 min.
2. Rulla degen till en längd på mjölat bakbord. Skär degen i 8 bitar.
Kavla varje bit tunn på mjölat bakbord och nagga dem med en gaffel.
3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek bröden 2-3 min på varje sida.
2. Rulla degen till en längd på mjölat bakbord. Skär degen i 8 bitar.
Kavla varje bit tunn på mjölat bakbord och nagga dem med en gaffel.
3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek bröden 2-3 min på varje sida.
Visningar: 600
Inlagt 2013-08-27 14:06:12






0 min