Receptbeskrivning
Kronärtskocksröra
M. E. via AlltomMat.se
Ingredienser
för
2 burk kronärtskockshjärtan, (à 420 g)
2 st vitlöksklyftor
0.5 dl örtolja, från soltorkade tomater
2 tsk citron, pressad
1 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
8 st tomater, marinerade soltorkade
0.5 dl basilika, strimlad
cocktailkapris
2 st vitlöksklyftor
0.5 dl örtolja, från soltorkade tomater
2 tsk citron, pressad
1 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
8 st tomater, marinerade soltorkade
0.5 dl basilika, strimlad
Tillbehör
lantbröd cocktailkapris
Beskrivning
1. Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Mixa dem med skalade vitlöksklyftor och örtolja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
2. Strimla tomaterna och rör i tillsammans med basilikan.
3. Servera röran på lantbröd och toppa med cocktailkapris.
2. Strimla tomaterna och rör i tillsammans med basilikan.
3. Servera röran på lantbröd och toppa med cocktailkapris.
Visningar: 992
Inlagt 2013-09-26 08:48:53

