Receptbeskrivning
Kantarelltoast med tryffelcreme
Ingredienser
för
Beskrivning
4st surdegsbrödsskivor
500g rensade kantareller
2st finhackde schalottenlökar
1msk socker
1tsk curry
50g smör
1msk olilvolja
1st riven vitlöksklyfta
salt o svartpeppar
Tryffel crème:
1dl majonnäs
2msk crème fraiche
1tsk finhackad tryffel (från konserv)
1tsk tryffelolja
saft o skal från 1/2st citron
salt o svartpeppar
Blanda ihop tryffel crèmen, blanda vitlök och olja. Pensla bröden med vitlöksoljan. Stek brödskivorna gyllenbruna i en stekpanna. Lägg upp bröden på tallrikar. Stek kantarellerna i smör, med schalottenlöken. Strö över socker och curry i slutet. Salta och peppra. Bred tryffel crèmen på brödet. Toppa med de nystekta kantarellerna.
500g rensade kantareller
2st finhackde schalottenlökar
1msk socker
1tsk curry
50g smör
1msk olilvolja
1st riven vitlöksklyfta
salt o svartpeppar
Tryffel crème:
1dl majonnäs
2msk crème fraiche
1tsk finhackad tryffel (från konserv)
1tsk tryffelolja
saft o skal från 1/2st citron
salt o svartpeppar
Blanda ihop tryffel crèmen, blanda vitlök och olja. Pensla bröden med vitlöksoljan. Stek brödskivorna gyllenbruna i en stekpanna. Lägg upp bröden på tallrikar. Stek kantarellerna i smör, med schalottenlöken. Strö över socker och curry i slutet. Salta och peppra. Bred tryffel crèmen på brödet. Toppa med de nystekta kantarellerna.
Visningar: 208
Inlagt 2013-08-29 18:49:48






30 min.jpg)