Receptbeskrivning
			
			
			
			Grönpepparfilé
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							600 g fläskfilé 
salt, peppar
1 msk smör
4 st soltorkade tomater
200 g champinjoner
100 g färskost
2 dl vispgrädde
1 msk senap
1 msk grönpeppar
1 dl ost, riven
sallad
						
					salt, peppar
1 msk smör
4 st soltorkade tomater
200 g champinjoner
100 g färskost
2 dl vispgrädde
1 msk senap
1 msk grönpeppar
1 dl ost, riven
servera med:
  rostad potatis sallad
Beskrivning
					
						1. Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. Stek klart köttet i ugnen på 175° i 20 minuter. Låt vila i 10 minuter.
2. Strimla tomaterna. Ansa och skiva svampen. Fräs tomater och svamp i en kastrull med smör.
3. Klicka i färskost och tillsätt grädde, senap och hackad grönpeppar. Koka upp och smaka av med salt och peppar.
4. Skiva köttet och lägg i en ugnsfast form. Häll såsen över och strö på ost. Gratinera på 225° i ca 10 minuter. Servera med rostad potatis.
Orginalrecept: http://www.hemmetsjournal.se/mat/Gronpepparfile/recept-9969
										2. Strimla tomaterna. Ansa och skiva svampen. Fräs tomater och svamp i en kastrull med smör.
3. Klicka i färskost och tillsätt grädde, senap och hackad grönpeppar. Koka upp och smaka av med salt och peppar.
4. Skiva köttet och lägg i en ugnsfast form. Häll såsen över och strö på ost. Gratinera på 225° i ca 10 minuter. Servera med rostad potatis.
Orginalrecept: http://www.hemmetsjournal.se/mat/Gronpepparfile/recept-9969
Visningar: 740
Inlagt 2013-09-01 21:22:08
				
					
			





  0 min