Receptbeskrivning
Mumsigt majsbröd med frön
Ingredienser
för
2 st ägg
2 dl mjölk
3 msk smält smör
1 dl vetemjöl
3 dl majsmjöl
3 msk socker
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 dl majskorn
2 msk hela bönor (t.ex kidneybönor)
dl pumpafrön
2 tsk flingsalt
2 dl mjölk
3 msk smält smör
1 dl vetemjöl
3 dl majsmjöl
3 msk socker
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 dl majskorn
2 msk hela bönor (t.ex kidneybönor)
dl pumpafrön
2 tsk flingsalt
Beskrivning
Sätt ugnen på 230°.
Vispa ihop ägg, mjölk och smält smör.
Blanda de torra ingredienserna i en skål, rör ner i ägg- och mjölkblandningen, tillsätt majskorn och bönor. Blanda väl.
Häll upp i bakpappersklädd form. Strö över pumpafrön och fling-salt. Grädda ca 20–25 minuter.
Vispa ihop ägg, mjölk och smält smör.
Blanda de torra ingredienserna i en skål, rör ner i ägg- och mjölkblandningen, tillsätt majskorn och bönor. Blanda väl.
Häll upp i bakpappersklädd form. Strö över pumpafrön och fling-salt. Grädda ca 20–25 minuter.
Visningar: 858
Inlagt 2013-09-02 19:22:48






40 min