Receptbeskrivning
Fiskpaket med grönt och färskost (275kcal)
Ingredienser
för
300 g hoki eller annan fryst vit fisk
2 st skalade potatisar
1 st morot
20 cm purjolök
50 g sockerärtor
2 tsk smör
salt och peppar
2 ark aluminiumfolie ca 25x25cm
2 st skalade potatisar
1 st morot
20 cm purjolök
50 g sockerärtor
2 tsk smör
salt och peppar
2 ark aluminiumfolie ca 25x25cm
Till servering
4 msk färskost 12%Beskrivning
Sätt ugnen på 200°.
Skär fisken i centimetertjocka skivor. Skär potatisen, moroten och purjon i tunna skivor. Varva rotfrukterna tillsammans med sockerärterna i mitten på foliearken.
Fördela fisken ovanpå och klicka på smöret. Salta och peppra. Vik ihop paketen och förslut ordentligt. Lägg i en form mitt i ugnen i 20 min. Öppna vid bordet och ät med färskost.
Skär fisken i centimetertjocka skivor. Skär potatisen, moroten och purjon i tunna skivor. Varva rotfrukterna tillsammans med sockerärterna i mitten på foliearken.
Fördela fisken ovanpå och klicka på smöret. Salta och peppra. Vik ihop paketen och förslut ordentligt. Lägg i en form mitt i ugnen i 20 min. Öppna vid bordet och ät med färskost.
Visningar: 187
Inlagt 2013-09-02 19:29:57






30 min