Receptbeskrivning
			
			
			
			Fiskgryta med grönt (240kcal)
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1 st potatis 
1 st morot
2 dl vatten
0.5 st hönsbuljongtärning
150 g vit fiskfilé
1 st tomat
0.5 st finhackad vitlöksklyfta
hackad ruccola
1 nypa flingsalt
						
					1 st morot
2 dl vatten
0.5 st hönsbuljongtärning
150 g vit fiskfilé
1 st tomat
Vitlöksströssel
  rivet citronskal 0.5 st finhackad vitlöksklyfta
hackad ruccola
1 nypa flingsalt
Beskrivning
					
						Skala potatis och morot. Skär dem i bitar. Koka det i vatten med buljongtärning i ca 5 min. 
Skär fisken i bitar och tomaten i klyftor. Lägg ner det i grytan och koka ytterligare 3–4 min. Strö över strösslet.
										Skär fisken i bitar och tomaten i klyftor. Lägg ner det i grytan och koka ytterligare 3–4 min. Strö över strösslet.
Visningar: 479
Inlagt 2013-09-02 19:33:29
				 
					 
			
 





 20 min
  20 min