Receptbeskrivning

Köttfärslimpa med svampsås

Ingredienser för
1 st gul lök
1 bacon
3 st ägg
600 g köttfärs
salt
peppar
250 g champinjoner
1 tsk soja
2 dl crème fraiche
gröna salladsblad


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. KöttfärslimpaSätt ugnen på 175 grader.
2. Hacka lök och bacon fint.
3. Blanda med äggen och köttfärsen.
4. Krydda med salt och peppar.
5. Forma köttfärslimpan i en ugnsfast form och låt stå i ugnen i 30–40 minuter.
6. SvampsåsSkiva svampen och fräs den i en stekpanna tills vätskan försvunnit.
7. Häll sedan i spadet från formen med köttfärslimpan och blanda med soja och crème fraiche.
8. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar.
9. Servera köttfärslimpan med såsen och sallad.

Visningar: 417
Inlagt 2013-09-02 19:54:25