Receptbeskrivning
Långtidsstekt renhjärta och lamminnanlår
Ingredienser
för
renhjärta
lamminnanlår
smör
olja
salt
peppar
lamminnanlår
smör
olja
salt
peppar
Beskrivning
Lägg köttet på inoljad djup plåt.
Ha aluminium över köttet och plåten.
Stek i 55 grader i ca 8 timmar (över natten).
Ta ut plåten och bryn snabbt av lammet (inte hjärtat) i lite smör/olja.
Salta och peppra.
Låt köttet vila minst en timme i rumstemperatur före det skärs upp.
Ha aluminium över köttet och plåten.
Stek i 55 grader i ca 8 timmar (över natten).
Ta ut plåten och bryn snabbt av lammet (inte hjärtat) i lite smör/olja.
Salta och peppra.
Låt köttet vila minst en timme i rumstemperatur före det skärs upp.
Visningar: 1304
Inlagt 2013-09-03 16:09:03






480 min