Receptbeskrivning
Panna cotta smaksatt med brun getost
Ingredienser
för
3.75 dl grädde
1.25 dl mjölk
30 g brunost (norsk brun getost)
3 st gelatinblad
65 g brunt socker
1.25 dl mjölk
30 g brunost (norsk brun getost)
3 st gelatinblad
65 g brunt socker
Beskrivning
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka ihop grädde, mjölk och socker.
När det kokat upp så vispa i brunosten tills den har smält.
Krama ur vattnet ur gelatinblade och vispa ner dom i den varma vätskan.
Vispa noga så att gelatinen har löst upp sig ordentligt.
Häll upp i koppar.
Sätt in i kylen några timmar.
Serveras med rårörda hjortron
Koka ihop grädde, mjölk och socker.
När det kokat upp så vispa i brunosten tills den har smält.
Krama ur vattnet ur gelatinblade och vispa ner dom i den varma vätskan.
Vispa noga så att gelatinen har löst upp sig ordentligt.
Häll upp i koppar.
Sätt in i kylen några timmar.
Serveras med rårörda hjortron
Visningar: 483
Inlagt 2013-09-03 16:33:11






10 min