Receptbeskrivning
Linscrêpes
Ingredienser
för
Beskrivning
LINSCRÉPES
8st
PANNKAKOR:
1 1/2 dl röda linser, kokta
4 1/2 dl sojamjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk socker
1 msk rapsolja
rapsolja till stekning
FYLLNING:
2-3 potatisar
olja
1 vitlöksklyfta, pressad
1 tsk chilipulver
1 msk stark dijonsenap
1 krm cayennepeppar
1 tsk paprikapulver
salt och saltpeppar efter smak
1 röd lök
250 g hård tofu
150 g grönkål
några blad kokt grönkål till garnering
Blanda ihop ingredienserna till pannka-
korna och stek dem i lite olja.
Koka potatis i 10 minuter. Skär i mindre
bitar, Hetta upp olja, vitlök och kryddor. Fräs
lök och tofu tills löken mjuknat. Tillsätt pota-
tis och hackad grönkål.
Fyll pannkakorna med fyllning och forma
dem till Crêpes. Garnera med kokt grönkål.
Bon appetite!
8st
PANNKAKOR:
1 1/2 dl röda linser, kokta
4 1/2 dl sojamjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk socker
1 msk rapsolja
rapsolja till stekning
FYLLNING:
2-3 potatisar
olja
1 vitlöksklyfta, pressad
1 tsk chilipulver
1 msk stark dijonsenap
1 krm cayennepeppar
1 tsk paprikapulver
salt och saltpeppar efter smak
1 röd lök
250 g hård tofu
150 g grönkål
några blad kokt grönkål till garnering
Blanda ihop ingredienserna till pannka-
korna och stek dem i lite olja.
Koka potatis i 10 minuter. Skär i mindre
bitar, Hetta upp olja, vitlök och kryddor. Fräs
lök och tofu tills löken mjuknat. Tillsätt pota-
tis och hackad grönkål.
Fyll pannkakorna med fyllning och forma
dem till Crêpes. Garnera med kokt grönkål.
Bon appetite!
Visningar: 102
Inlagt 2013-09-07 09:17:34






30 min