Receptbeskrivning

Banan- och squashkaka

Ingredienser för


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
1 dl rapsolja
2 dl sojamjölk
6 dl grahamsmjöl
3 tsk bakpulver
2 dl rårörsocker
1 tsk mald ingefära
1 tsk vaniljsocker
3 mosade bananer
3 1/2 dl riven squash
mannagryn till formen
florsocker till garnering
2 liters form

Blanda oljan och sojamjölken. Blanda de
torra ingredienserna i en degbunke.
Blanda i banan och riven squash. Häll i
vätskan (olja och sojamjölk) i bunken och
blanda snabbt ihop till en smet.
Häll smeten i en smord och bröad form.
Grädda kakan i 200 °C i 35 minuter. Låt kakan
svalna och sikta florsocker över kakan som
garnering.

Visningar: 282
Inlagt 2013-09-11 19:24:05