Receptbeskrivning
Mjuk pepparkaka
Ingredienser
för
Beskrivning
MJUK PEPPARKAKA
1 dl rapsolja
3 msk rårörsocker
1 1/2 dl riven gurka eller squash
1 dl sojagrädde
1 dl sojamjölk
1 dl strödadlar
1/2-1 dl sojamjöl
3 dl vetemjöl
1 msk kanel
3/4 tsk malen kryddnejlika
1 tsk malen ingefära
1 tsk bikarbonat
ströbröd/mannagryn till formen
olja till formen
1 1/2 liters form
Blanda olja och rårörsocker. Tillsätt den rivna
squashen, sojagrädde, sojamjölk och dadelströ.
Blanda ihop mjölsorterna med kryddor och
bikarbonat.
Blanda allt och häll det i en smord och bröad
form. Grädda kakan i 175 °C i cirka 55 minu-
ter i nedre delen av ugnen.
1 dl rapsolja
3 msk rårörsocker
1 1/2 dl riven gurka eller squash
1 dl sojagrädde
1 dl sojamjölk
1 dl strödadlar
1/2-1 dl sojamjöl
3 dl vetemjöl
1 msk kanel
3/4 tsk malen kryddnejlika
1 tsk malen ingefära
1 tsk bikarbonat
ströbröd/mannagryn till formen
olja till formen
1 1/2 liters form
Blanda olja och rårörsocker. Tillsätt den rivna
squashen, sojagrädde, sojamjölk och dadelströ.
Blanda ihop mjölsorterna med kryddor och
bikarbonat.
Blanda allt och häll det i en smord och bröad
form. Grädda kakan i 175 °C i cirka 55 minu-
ter i nedre delen av ugnen.
Visningar: 306
Inlagt 2013-09-11 19:23:54






30 min