Receptbeskrivning
Mild tomatsoppa med tortellini
Ingredienser
för
5 dl hönsbuljong, tärning + vatten
250 g tortellini med ricotta och spenat, färsk
100 g färskost, gärna med gräslök
500 g tomatsoppa, färdig, (kelda)
0.5 dl gräslök, hackad
mjukt bröd
frukt, t ex päron
250 g tortellini med ricotta och spenat, färsk
100 g färskost, gärna med gräslök
500 g tomatsoppa, färdig, (kelda)
0.5 dl gräslök, hackad
mjukt bröd
frukt, t ex päron
Beskrivning
1. Koka upp hönsbuljongen. Lägg i tortellinin och sjud enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Rör ut osten med lite av tomatsoppan. Tillsätt ost och tomatsoppa i buljongen med tortellini. Värm och rör om försiktigt.
3. Strö över gräslök strax före servering. Servera med mjukt bröd och en frukt till dessert.
2. Rör ut osten med lite av tomatsoppan. Tillsätt ost och tomatsoppa i buljongen med tortellini. Värm och rör om försiktigt.
3. Strö över gräslök strax före servering. Servera med mjukt bröd och en frukt till dessert.
Visningar: 524
Inlagt 2013-09-09 12:28:53

