Receptbeskrivning
Kladdiga chokladmuffins (glutenfria)
Ingredienser
för
100 g smör
2 st ägg
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
en nypa salt
5 msk kakao
2 dl glutenfri ljusmjölmix
tsk bakpulver
ev 1 dl frusna bär (t.ex blåbär, hallon, lingon)
2 st ägg
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
en nypa salt
5 msk kakao
2 dl glutenfri ljusmjölmix
tsk bakpulver
ev 1 dl frusna bär (t.ex blåbär, hallon, lingon)
Beskrivning
Smält smöret och låt det svalna av.
Vispa ägg och socker poröst. Blanda alla torra ingredienser för sig och blanda ner i socker-ägg-blandningen. Vänd ner det smälta margarinet.
Fördela smeten i muffinsformar. Lägg bär i så många formar som du vill.
Grädda ca 10 minuter i ugn på 225 grader
Vispa ägg och socker poröst. Blanda alla torra ingredienser för sig och blanda ner i socker-ägg-blandningen. Vänd ner det smälta margarinet.
Fördela smeten i muffinsformar. Lägg bär i så många formar som du vill.
Grädda ca 10 minuter i ugn på 225 grader
Visningar: 411
Inlagt 2013-09-10 07:18:43





.jpg)
20 min