Receptbeskrivning
Spenat, tomat och fetaostlåda (220kcal)
Ingredienser
för
175 g fryst bladspenat
60 g tomater
40 g fetaost (10%)
1 st ägg
0.5 dl mjölk
30 g cornichon
50 g rökt kalkon (+55kcal)
salt och peppar
60 g tomater
40 g fetaost (10%)
1 st ägg
0.5 dl mjölk
30 g cornichon
50 g rökt kalkon (+55kcal)
salt och peppar
Beskrivning
Sätt ugnen på 175°.
Fördela 100 g tinad bladspenat i botten i en ugnsfast form. Skär en tomat i tärningar och strö över. Tärna 50 g fetaost, 3%, och fördela den över. Strö över hackad cornichon och salta och peppra.
Vispa samman 1 ägg och 1/2 dl mjölk. Häll över grönsakerna.
Ugnsbaka i 30 min tills det stelnat och fått fin färg.
Fördela 100 g tinad bladspenat i botten i en ugnsfast form. Skär en tomat i tärningar och strö över. Tärna 50 g fetaost, 3%, och fördela den över. Strö över hackad cornichon och salta och peppra.
Vispa samman 1 ägg och 1/2 dl mjölk. Häll över grönsakerna.
Ugnsbaka i 30 min tills det stelnat och fått fin färg.
Visningar: 435
Inlagt 2013-09-10 10:32:37

