Receptbeskrivning
Stekt spenattortilla (293kcal)
Ingredienser
för
dl hackad bladspenat
dl lätt keso
msk hackad lök
3 msk mager, riven ädelost eller mager hårddost (10%)
2 st små mjuka tortillas
tsk olja
salt och peppar
dl lätt keso
msk hackad lök
3 msk mager, riven ädelost eller mager hårddost (10%)
2 st små mjuka tortillas
tsk olja
salt och peppar
Beskrivning
Blanda hackad bladspenat, lättkeso, hackad lök och mager, riven ädelost eller mager hårdost. Bred ut det på en 1 liten mjuk tortilla. Salta och peppra.
Lägg den andra tortillan ovanpå. Stek i olja i en teflonpanna 1–2 min/sida. Skär i bitar och servera med sallad.
Lägg den andra tortillan ovanpå. Stek i olja i en teflonpanna 1–2 min/sida. Skär i bitar och servera med sallad.
Visningar: 466
Inlagt 2013-09-10 14:42:39