Receptbeskrivning
			
			
			
			Krispig kycklingfilé
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							4 st kycklingfilé(er) 
salt och peppar
50 g smör
1.5 dl cornflakes
1 dl grevé, riven
1 st vitlöksklyfta(or)
1 oregano
						
					salt och peppar
50 g smör
1.5 dl cornflakes
1 dl grevé, riven
1 st vitlöksklyfta(or)
1 oregano
Beskrivning
					
						1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar och lägg dem i en smord form.
2. Smält matfettet till paneringen. Smula cornflakes med handen. Blanda ner smulorna i fettet och tillsätt riven ost, pressad vitlök och oregano.
3. Stek mitt i ugnen i 225 grader tills kycklingfiléerna är helt genomstekta och paneringen har fått en fin gyllenbrun färg, ca 20-30 minuter.
										2. Smält matfettet till paneringen. Smula cornflakes med handen. Blanda ner smulorna i fettet och tillsätt riven ost, pressad vitlök och oregano.
3. Stek mitt i ugnen i 225 grader tills kycklingfiléerna är helt genomstekta och paneringen har fått en fin gyllenbrun färg, ca 20-30 minuter.
Visningar: 630
Inlagt 2013-09-19 18:21:40
				
					
			





  15 min