Receptbeskrivning
			
			
			
			Pad Thai
						Barry Holmrs via Ica.se					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							200 g risnudlar 
2 vitlöksklyftor
0.5 purjolök
1 böngroddar
4 laxbitar
1 msk olja
salt och peppar
1 wokgrönsaker
3 ägg
1 lime
1 tsk sambal oelek
2 soja
						
					2 vitlöksklyftor
0.5 purjolök
1 böngroddar
4 laxbitar
1 msk olja
salt och peppar
1 wokgrönsaker
3 ägg
1 lime
1 tsk sambal oelek
2 soja
Beskrivning
					
						Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.Skala och finhacka vitlöken. Skölj och strimla purjolöken. Skölj böngroddarna.Strimla kycklingen och stek den i oljan ca 3 minuter. Salta och peppra. Lägg åt sidan.Stek vitlök, purjo och wokgrönsaker. Tillsätt kyckling och böngroddar. Stek alltsammans ytterligare 1 minut.Knäck äggen i pannan och rör runt tills de stelnat. Pressa i saften av halva limen, och rör ner sambal och soja. Servera rätten med resten av limen skuren i klyftor. 
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på sambal oelek. Rätten innehåller ägg men är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
										För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på sambal oelek. Rätten innehåller ägg men är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Visningar: 571
Inlagt 2013-09-20 21:41:55
				 
					 
			
 




 30 min
  30 min