Receptbeskrivning
			
			
			
			Lax tandoori med grönsaksris
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							500 g lax 
1 dl matlagningsyoghurt
1 msk tandoori
4 dl kokt ris
1 st röd paprika
0.5 st gurka
1 kruka koriander
1 st gul lök
100 g isbergssallad
1 st lime
salt och peppar
						
					1 dl matlagningsyoghurt
1 msk tandoori
4 dl kokt ris
1 st röd paprika
0.5 st gurka
1 kruka koriander
1 st gul lök
100 g isbergssallad
1 st lime
salt och peppar
Beskrivning
					
						1. Blanda yoghurt med tandoori och gnid in laxen med, salta och peppra. Sätt in i ugnen på 200 grader i 15 min.
2. Skär ner löken och paprikan fint och stek i olja. Lägg i riset när det börjat ta färg och stek ytterligare några minuter.
3. Under tiden skär ner gurka och isberg och tillsätt när kycklingen är färdig så grönsakerna fortfarande är krispiga. Smaka av med salt och lime.
					
										2. Skär ner löken och paprikan fint och stek i olja. Lägg i riset när det börjat ta färg och stek ytterligare några minuter.
3. Under tiden skär ner gurka och isberg och tillsätt när kycklingen är färdig så grönsakerna fortfarande är krispiga. Smaka av med salt och lime.
Visningar: 636
Inlagt 2013-09-26 21:42:07
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min