Receptbeskrivning
Kalkonfilé med aprikos- och sambalröra
Ingredienser
för
700 g kalkonfilé
2 dl aprikosmarmelad
0.5 dl sambal oelek (chili pasta)
2 dl aprikosmarmelad
0.5 dl sambal oelek (chili pasta)
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Blanda ihop aprikosmarmelad och sambal oelek i en skål.
3. Stycka upp kalkonen i portionsbitar. Salta och bryn i olivolja på hög värme.
4. Lägg upp kalkonbitarna på ett ugnsfat och bred på aprikos- och sambalsmet.
5. Baka kalkonen i ugnen i cirka 8-10 minuter.
2. Blanda ihop aprikosmarmelad och sambal oelek i en skål.
3. Stycka upp kalkonen i portionsbitar. Salta och bryn i olivolja på hög värme.
4. Lägg upp kalkonbitarna på ett ugnsfat och bred på aprikos- och sambalsmet.
5. Baka kalkonen i ugnen i cirka 8-10 minuter.
Visningar: 721
Inlagt 2012-02-17 19:36:27

