Receptbeskrivning
24-timmarssallad
Ingredienser
för
1 st stort huvud isbergssallad
6 st hårdkokta ägg, skivade
salt
g frysta gröna ärter
300 g bacon, strimlat
200 g ost, grovriven
1 majonnäsdressing
1 st grön paprika, tärnad
paprikapulver
6 st hårdkokta ägg, skivade
salt
g frysta gröna ärter
300 g bacon, strimlat
200 g ost, grovriven
1 majonnäsdressing
1 st grön paprika, tärnad
paprikapulver
Beskrivning
1. Strimla salladen. Lägg hälften av salladen i en stor skål. Täck med äggskivor och ställ gärna några runt kanten. Salta lätt. Täck med ärter och resten av salladen.
2. Stek baconet och låt det rinna av. Strö bacon och ost över salladen. Slå på ca hälften av dressingen och spar resten till serveringen. Strö hackad paprika överst och dofta lite paprikapulver på.
3. Täck skålen med folie och ställ i den kylen några timmar eller till nästa dag.
2. Stek baconet och låt det rinna av. Strö bacon och ost över salladen. Slå på ca hälften av dressingen och spar resten till serveringen. Strö hackad paprika överst och dofta lite paprikapulver på.
3. Täck skålen med folie och ställ i den kylen några timmar eller till nästa dag.
Visningar: 741
Inlagt 2013-09-29 08:33:21

