Receptbeskrivning
Ungersk ragu
Ingredienser
för
Beskrivning
600 gram innan lår
1 msk olja+ 1msk
1 gullök
1 1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl vatten
1 dl röd vin
1 msk senap dijonsenap
150 gram champinjoner
100 gram iriven ost
Nykokta nudlar för 4 personer
Skär köttet i strimlor
Stek det i en het panna med oljan
Bryn det gyllene
tag upp köttet och lägg det i en panna
Lägg nu i den hackade löken
bryn även det gyllene
Lägg tillbaka köttet tillsätt senapen, vattnet och vinet
Låt puttra ca 15 minuter
Tillsätt de skivade champinjonerna puttra ytterligare 5 minuter
Servera detta med nykokta nudlar och riven ost
1 msk olja+ 1msk
1 gullök
1 1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl vatten
1 dl röd vin
1 msk senap dijonsenap
150 gram champinjoner
100 gram iriven ost
Nykokta nudlar för 4 personer
Skär köttet i strimlor
Stek det i en het panna med oljan
Bryn det gyllene
tag upp köttet och lägg det i en panna
Lägg nu i den hackade löken
bryn även det gyllene
Lägg tillbaka köttet tillsätt senapen, vattnet och vinet
Låt puttra ca 15 minuter
Tillsätt de skivade champinjonerna puttra ytterligare 5 minuter
Servera detta med nykokta nudlar och riven ost
Visningar: 919
Inlagt 2013-10-02 19:07:01

