Receptbeskrivning
Rabarberpaj med crème fraiche
Ingredienser
för
pajdeg
150 g smör 3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
fyllning
1 st Ägg 2 dl crème fraiche
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
300 g rabarber
Beskrivning
Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg i matberedare.
Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.
Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker.
Blanda i rabarbern.
Häll fyllningen i pajformen.
Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.
Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass eller lättvispad grädde.
Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.
Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker.
Blanda i rabarbern.
Häll fyllningen i pajformen.
Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.
Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass eller lättvispad grädde.
Visningar: 735
Inlagt 2013-10-03 19:50:26