Receptbeskrivning
			
			
			
			Kantarelldoftande fläskfilé i panna
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							400 g fläskfilé(er) 
matfett till stekning
2 dl crème fraiche
1.5 msk touch of taste kantarellfond
10 st körsbärstomater
1 msk timjan grovhackad
50 g kantareller konserverade eller frysta
						
					matfett till stekning
2 dl crème fraiche
1.5 msk touch of taste kantarellfond
10 st körsbärstomater
1 msk timjan grovhackad
50 g kantareller konserverade eller frysta
Beskrivning
					
						1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
3. Strö över timjan.
Servera med fullkornsris och broccoli.
					
										2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
3. Strö över timjan.
Servera med fullkornsris och broccoli.
Visningar: 754
Inlagt 2012-02-19 22:34:48
				 
					 
			
 





 15 min
  15 min.jpg)