Receptbeskrivning
Pelle Janzons tigerbiff
Ingredienser
för
4 skivor oxfilé à 75 g
4 skivor vitt bröd
smör
1 rödlök
4 msk löjrom
4 äggulor
en knippa gräslök
vitpeppar
4 skivor vitt bröd
smör
1 rödlök
4 msk löjrom
4 äggulor
en knippa gräslök
vitpeppar
Beskrivning
1. Banka ut oxfilébitarna mellan två ark plastfolie så tunt det går. Man ska nästan kunna se genom köttet. Hacka rödlöken fint. Stek brödskivorna gyllene i smör.
2. Lägg upp brödet på tallrikar, lägg köttskivorna ovanpå. I mitten läggs löjrommen och runt om den hackade löken. Gör en grop i löjrommen och lägg äggulan i gropen. Garnera med gräslöksstrån. Vrid några varv med pepparkvarnen över.
2. Lägg upp brödet på tallrikar, lägg köttskivorna ovanpå. I mitten läggs löjrommen och runt om den hackade löken. Gör en grop i löjrommen och lägg äggulan i gropen. Garnera med gräslöksstrån. Vrid några varv med pepparkvarnen över.
Visningar: 794
Inlagt 2013-10-04 19:20:45