Receptbeskrivning
Fisk och broccoligratäng
Ingredienser
för
800 g vit fisk
2 st broccoli
1 st purjolök
1 st gul lök
5 dl grädde
200 g cream cheese
250 g champinjoner
buljong
2 st broccoli
1 st purjolök
1 st gul lök
5 dl grädde
200 g cream cheese
250 g champinjoner
buljong
Beskrivning
Gör så här:
Fördela fisken i botten på en ugnsform och salta och peppra. Skär broccolin i mindre buketter och koka i lättsaltat vatten i 3-4 minuter, häll av vattnet och låt broccolin ånga av. Fördela broccolin ovanpå fisken. Skär purjolöken och champinjonerna samt finhacka löken. Stek svampen och tillsätt sedan pujolöken och löken, fräs tillsammans några minuter. Tillsätt creme cheese, grädde och fiskkbuljong och låt puttra i 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över fisken och broccolin. Gratinera i ca 30 minuter i 225 grader. Från Ericas LCHF
Fördela fisken i botten på en ugnsform och salta och peppra. Skär broccolin i mindre buketter och koka i lättsaltat vatten i 3-4 minuter, häll av vattnet och låt broccolin ånga av. Fördela broccolin ovanpå fisken. Skär purjolöken och champinjonerna samt finhacka löken. Stek svampen och tillsätt sedan pujolöken och löken, fräs tillsammans några minuter. Tillsätt creme cheese, grädde och fiskkbuljong och låt puttra i 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över fisken och broccolin. Gratinera i ca 30 minuter i 225 grader. Från Ericas LCHF
Visningar: 631
Inlagt 2013-10-05 07:47:31

