Receptbeskrivning
Pollykaka
Ingredienser
för
2 st ägg
3 dl socker
2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 msk kakao
50 g smör
3 dl socker
2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 msk kakao
50 g smör
Beskrivning
10 bitar
1. Rör ihop ägg och socker, blanda mjöl, bakpulver och kakao i en
separat skål och blanda sedan i det.
2. Smält smöret och häll i det.
3. Smörj och bröa en form, häll i smeten och fördela pollygodiset över
kakan.
4. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter i nedre delen av ugnen.
5. Dekorera gärna med extra pollygodis när du ska servera.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
1. Rör ihop ägg och socker, blanda mjöl, bakpulver och kakao i en
separat skål och blanda sedan i det.
2. Smält smöret och häll i det.
3. Smörj och bröa en form, häll i smeten och fördela pollygodiset över
kakan.
4. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter i nedre delen av ugnen.
5. Dekorera gärna med extra pollygodis när du ska servera.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 306
Inlagt 2013-10-10 07:11:01






45 min.jpg)