Receptbeskrivning
Stekt rödspätta med ananas
Ingredienser
för
2 rödspätta eller hajmal à 240 g
salt
1 ananasringar
ingefära, malen
2 st purjolökar
salt
1 ananasringar
ingefära, malen
2 st purjolökar
Beskrivning
1. Salta fisken och stek den enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Krydda de avrunna ananasringarna med lite ingefära och stek dem så att de får en lätt brynt yta.
3. Skiva purjolöken tunt och stek den mjuk och gyllengul i lite matfett. Servera tillbehören till den nystekta spättan.
2. Krydda de avrunna ananasringarna med lite ingefära och stek dem så att de får en lätt brynt yta.
3. Skiva purjolöken tunt och stek den mjuk och gyllengul i lite matfett. Servera tillbehören till den nystekta spättan.
Visningar: 784
Inlagt 2013-10-10 09:03:52