Receptbeskrivning

Korvstroganoff Provencale

Ingredienser för
ingredienser
4 prt ris eller annat gryn
500 g falukorv
1 gul lök
2 msk smör eller margarin
1 msk tomatpuré
1 förp krossade tomater (à 500 g)
1.5 msk frysta örtkryddor provencale
1 dl matlagningsgrädde
1 tsk salt
2 krm peppar


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Koka ris eller annat gryn enligt anvisningen på förpackningen. Strimla korven. Skala och finhacka löken. Bryn korven i matfettet. Tillsätt lök och tomatpuré. Stek tillsammans ca 1 minut och tillsätt tomatkross, örter och grädde. Krydda med salt och peppar. Låt puttra ihop ca 15 minuter. Servera stroganoffen med ris eller annat gryn. För alla Rätten är fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: använd laktosfri matlagningsgrädde och laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkfritt havre-, ris- eller sojaalternativ och använd mjölkfritt matfett.

Visningar: 694
Inlagt 2013-10-16 11:40:40