Receptbeskrivning

A beginning

Ingredienser för
3 hårdkokta ägg
4 små runda hårda tunnbrödskakor
1 tonfisk i vatten
1 lök, hackad
1 dl ketchup
1.5 dl majonnäs
1.5 msk dill


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Koka äggen i 10 minuter. Under tiden de kokar förbereder du brödet.
2. Spraya vatten på de runda tunnbrödskakorna och värm dem en och en i mikron på en uppochnedvänd kaffekopp. Detta gör att de går att forma till små skålar.
3. Låt sedan skålarna torka på ett galler.
4. Skala och hacka löken och äggen och häll i en bunke. Häll av tonfisken och häll även i den.
5. Fortsätt sedan med att ha i alla andra ingredienser och blanda allting väl med en slev.
6. Låt gärna röran vara kyld när den serveras.
7. Lägg upp röran på tunnbrödskakorna och servera.

Visningar: 322
Inlagt 2013-10-16 17:46:11