Receptbeskrivning
Italienska kalvfärsbiffar med auberginechutney
Ingredienser
för
2 st aubergine
500 g krossade tomater
1 st vitlöksklyfta(or) finhackad
3 msk touch of taste italy kalvfond
svartpeppar
olivolja till stekning
400 g kalvfärs
1 st ägg
0.5 st gul lök(ar) liten
4 msk ströbröd
1 msk potatismjöl
1 dl vatten
3 msk touch of taste italy kalvfond
1 krm svartpeppar
500 g krossade tomater
1 st vitlöksklyfta(or) finhackad
3 msk touch of taste italy kalvfond
svartpeppar
olivolja till stekning
400 g kalvfärs
1 st ägg
0.5 st gul lök(ar) liten
4 msk ströbröd
1 msk potatismjöl
1 dl vatten
3 msk touch of taste italy kalvfond
1 krm svartpeppar
Beskrivning
1. Skär auberginerna i medelstora bitar och stek i oljan.
2. Tillsätt vitlöken och tomaterna, låt sjuda 5 minuter.
3. Smaksätt med fonden och svartpepparn.
4. Skala och finhacka löken.
5. Blanda ströbrödet, potatismjölet och vattnet. Låt svälla och lägg sedan i färsen, fonden, pepparn, ägget och löken.
6. Blanda väl, forma till biffar och stek i stekpanna.
2. Tillsätt vitlöken och tomaterna, låt sjuda 5 minuter.
3. Smaksätt med fonden och svartpepparn.
4. Skala och finhacka löken.
5. Blanda ströbrödet, potatismjölet och vattnet. Låt svälla och lägg sedan i färsen, fonden, pepparn, ägget och löken.
6. Blanda väl, forma till biffar och stek i stekpanna.
Visningar: 649
Inlagt 2012-02-22 20:27:35

