Receptbeskrivning

Italienska kalvfärsbiffar med auberginechutney

Ingredienser för
2 st aubergine
500 g krossade tomater
1 st vitlöksklyfta(or) finhackad
3 msk touch of taste italy kalvfond
svartpeppar
olivolja till stekning
400 g kalvfärs
1 st ägg
0.5 st gul lök(ar) liten
4 msk ströbröd
1 msk potatismjöl
1 dl vatten
3 msk touch of taste italy kalvfond
1 krm svartpeppar


  45 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skär auberginerna i medelstora bitar och stek i oljan.

2. Tillsätt vitlöken och tomaterna, låt sjuda 5 minuter.

3. Smaksätt med fonden och svartpepparn.

4. Skala och finhacka löken.

5. Blanda ströbrödet, potatismjölet och vattnet. Låt svälla och lägg sedan i färsen, fonden, pepparn, ägget och löken.

6. Blanda väl, forma till biffar och stek i stekpanna.

Visningar: 649
Inlagt 2012-02-22 20:27:35