Receptbeskrivning
			
			
			
			Köttfärssoppa
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							200 g köttfärs (nöt eller lamm) 
1 l vatten
0.5 köttbuljong
1 st gul lök
1 st vitlöksklyfta
4 st potatisar
1 st paprika
2 msk tomatpuré
50 g smör
1 st vitlöksklyfta
						
					1 l vatten
0.5 köttbuljong
1 st gul lök
1 st vitlöksklyfta
4 st potatisar
1 st paprika
2 msk tomatpuré
50 g smör
1 st vitlöksklyfta
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 200 grader. 
2. Skär lök, vitlök och potatis och riv paprikan.
3. Bryn färsen i en stekpanna och tillsätt de skurna grönsakerna och rotfrukten. Häll i vatten och buljongtärning.
4. Tillsätt tomatpuré och krydda och låt koka i cirka 20 minuter.
5. Vitlöksbröd: Blanda smör, vitlök och salt väl.
6. Dela brödet diagonalt och klicka i smöret. Linda in brödet i folie och ställ in i ugn några minuter på 200 grader.
					
										2. Skär lök, vitlök och potatis och riv paprikan.
3. Bryn färsen i en stekpanna och tillsätt de skurna grönsakerna och rotfrukten. Häll i vatten och buljongtärning.
4. Tillsätt tomatpuré och krydda och låt koka i cirka 20 minuter.
5. Vitlöksbröd: Blanda smör, vitlök och salt väl.
6. Dela brödet diagonalt och klicka i smöret. Linda in brödet i folie och ställ in i ugn några minuter på 200 grader.
Visningar: 685
Inlagt 2013-10-18 20:55:29
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min