Receptbeskrivning
Kokostoppar
Ingredienser
för
75 g smör (eller margarin)
1 dl socker
1 st ägg
2 msk citronsaft ej nödvändigt
mörk choklad
1 dl socker
1 st ägg
2 msk citronsaft ej nödvändigt
mörk choklad
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret.
3. Blanda socker och ägg väl.
4. Slå i det smälta smöret, kokosflingorna och citronsaften (ej nödvändigt).
5. Forma till toppar med hjälp av två skedar och grädda i ca 15 minuter, Låt topparna svalna på plåten.
6. Man kan doppa toppen i lite smält choklad för att göra dom lite extra lyxiga
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
2. Smält smöret.
3. Blanda socker och ägg väl.
4. Slå i det smälta smöret, kokosflingorna och citronsaften (ej nödvändigt).
5. Forma till toppar med hjälp av två skedar och grädda i ca 15 minuter, Låt topparna svalna på plåten.
6. Man kan doppa toppen i lite smält choklad för att göra dom lite extra lyxiga
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 293
Inlagt 2013-10-20 14:59:34






30 min